Felhívás!

A budapesti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya 01000/918/2018. bűnügyi számon életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a feltételezett elkövető 2017. december 10-én 14 óra 30 perc körül Budapest XXI. kerületében olyan súlyosan bántalmazott egy férfit, hogy a sértett életveszélyes sérülést szenvedett.

Az ismeretlen férfi 20-25 év körüli, vékony testalkatú. A bűncselekmény elkövetéskor fekete pulóvert és kék színű nadrágot viselt.

Az elkövetőről felvételek készültek.

'

"

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .