Egészséges desszertek és szuperhatékony edzés a Summer Shape-ben!

Van egy hely a belvárosban, ahol nemcsak isteni leveseket és salátákat, hanem mindenmentes desszerteket is fogyaszthatunk, valamint kipróbálhatjuk napjaink egyik legsikeresebb alakformáló edzését, a Summer Shape-et is!

A varázslatos kis birodalmat úgy hozták létre, hogy mindent megtalálj egy helyen! Vagyis: ehetsz, ihatsz, kávézhatsz és még edzhetsz is!

Summer Shape edzés
Az 50 perces edzés, napjaink egyik leghatékonyabb edzésformájának bizonyul. Pár hónap alatt esélyed lesz, hogy olyan változásokat érj el, amit máshol nagyon kemény edzéssel tudnál csak elérni (vagy nem tudnál). Egy edzés alatt átlagosan 1200-1600 kalóriát tudsz elégetni, bőröd pedig feszesebb lesz, csökken a cellulitod, javul a vérkeringésed és méregtelenítesz is! A készülék ötvözi a nyomás alatti vákuum masszást az infrafénnyel, így segíti a fogyást, az extra kalóriaégetést, és a rendkívül hatékony alakformálást. Mindezt kollagén kezeléssel kombinálva, amely hozzájárul a bőr megfiatalításához.
Személyes tapasztalat: formásabb, izmosabb lábak, feszesebb, zsírmentesebb has (2 mérettel kisebb nadrágok és szoknyák kellenek majd 2 hónap rendszeres edzés után)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .