Miért érdemes nyílászárót cserélni?

Budapest IX. kerületében, a mi kerületünkben sok régi építésű épület található, amelyekben még az eredetileg beépített nyílászárók vannak.

A  korszerű nyílászáró jelentősen csökkenti a házak, lakások hőleadását. Ha szeretne sokat spórolni, gondolja meg az ablakcsere vagy ajtócsere lehetőségét. Elmondjuk, miért. Budapest ablakcsere  szezonja javában tart. Ár-érték arányban a műanyag nyílászárók a fa és az alumínium nyílászárókkal szemben jelentősen kedvezőbbek, a legkedveltebbek ajtó- és ablakcseréknél.

A kiváló hőszigetelő képességet az ablak és ajtó a légzárással tökéletesíti. A hatékony hangszigetelés is fontos szempont az energiamegtakarítás mellett. Akár 44 decibel zajszűrést is el tud érni, ami egy forgalmas út melletti városi zajnak megközelítőleg a fele. Ha ablakcsere előtt áll Budapesten, vegye figyelembe az erős városi forgalom és utca zaj végett a hangszigetelő képességet is. A műanyag ablak egy belvárosi ablakcserénél a legideálisabb választást jelentik.

A cikket a Delta Building Kft. támogatta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .