Mentős egyenruhában kéreget egy férfi Ferencvárosban

Megosztom

A IX. kerületben mentős ruhában kéreget egy ismeretlen férfi. A OMSZ is reagált közösségi oldalán:

Bajtársaink szakmai alázata az egész világon elismert, felkészültségük pedig követendő példa számos más mentőszervezet számára. Ennek a példás hivatástudatnak is szimbóluma az Országos Mentőszolgálat védjegyoltalom alatt álló emblémája és uniformisa is.

Ezek láttán a rászorulók biztosak lehetnek abban, hogy azok és úgy fognak segíteni rajtuk, ahogy azt elvárják. Ezért is verte ki a biztosítékot a budapesti bajtársak körében az az ismeretlen férfi, aki a mentők egyenruhájában kéregetett a IX. kerület egyik forgalmas kereszteződésében.

Az életmentők jelentették az esetet a mentőszolgálat biztonsági vezetőjének, aki furfangos megoldást eszelt ki a helyzet azonnali rendezésére. A biztonsági koordinátor ma felkereste a férfit, aki állítása szerint találta a kabátot, de hogy hol, arra már nem emlékezett.

A további félreértések elkerülése érdekében a Baptista Szeretetszolgálat nyújtott segítséget, akik a mentős dzsekiért cserébe egy teljesen új kabátot ajánlottak fel a férfinek, aki azt örömmel elfogadta és önként leadta a jogtalanul viselt ruhadarabot a mentőknek.

❗️MENTŐS RUHÁBAN KÉREGETETT EGY FÉRFI FERENCVÁROSBAN❗️ Bajtársaink szakmai alázata az egész világon elismert,…

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2024. február 28., szerda

Megosztom

  Felhívás! Utca takarítás IX. kerület

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .