Baranyi Krisztina – A Fidesz hazudik

Megosztom

Az, hogy a Fidesz hazudik szerintem már a szavazóinak sem újság. Az sem, hogy mindannyiunk pénzéből jól olajozott gyártási sort állított fel a hazugságai terjesztésére. Mégis, minden alkalommal amikor testközelből tapasztalom meg a hazugsággyár működését, belém hasít, hogy akár élhetnénk normális világban is.

Nézd meg ezt a videót, ha még nem láttad:

Valójában elégedett lehetek, ha a Fidesz ellenem induló jelöltjének legerősebb vádja az, hogy a most felépült új rendelő eredetileg az ő tervük volt. Hazugság, de tényleg szóra sem érdemes. Remélem viszont, hogy ez a videó olyanokhoz is eljut, akik a jelenlegi korszakról szeretnének és tudnak írni, filmet készíteni vagy festeni, mert mint cseppben a tenger, mutatja be a rendszer lényegét.
Ez a videó ugyanakkor nem jöhetett volna létre, ha a NER-rel szembeni küzdelmet nem támogatnák sokan adománnyal is.
A Fidesznek a videón is látható helyi jelöltje még így is sokszoros pénzügyi fölényből kampányolhat ellenem. Ezért ha megteheted, kérlek adománnyal is támogasd, hogy idén is legyőzhessem.

Baranyi Krisztina



Megosztom

  Egytonnás bomba került elő Ferencvárosban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .