Gyorsan ad, aki kétszer ad. Ingyen!

Farkas rászorulóknak biztosít számítógépeket, és nem kér cserébe semmit. Az évek alatt a hobbiból szenvedélyes küldetés lett, szeretne minél több újraépített PC-t kiosztani.

Azoknak az embereknek, akiknek kell segítség, azoknak adok, hogy tessék, segítség. Nekem ingyen volt, akkor ugye elvileg neki is ingyen kéne, hogy legyen

– mondja, és hozzáteszi, hogy sok olyan ember jelentkezik nála az ingyen gépért, akiknél ugyan „van valamiféle rászorultság”, de volt olyan is, hogy e-mailben kértek tőle új gépet, és csak nyerészkedni akartak rajta. Fontos számára, hogy a rászorulókon lássa, változtatni szeretnének az életükön. Szerinte ugyanis nem lehet azon az emberen segíteni, aki nem akarja a változást. A kiosztásokról és számítógépek szereléséről vlogot vezet a Youtube-csatornáján.

Hogy ki kaphat gépet, arról szigorú feltételek mellett dönt:

Rászorulónak számít az, ahol egy kereső van és legalább három gyerek. Minimálbérből próbálja eltengetni ezt a három gyereket, esetleg ebből a három gyerekből kettő tanuló.

De vitt már ki PC-t gyermekotthonnak és olyan családnak is, amelynek minden tagja vak vagy látássérült volt.

Forrás: 24.hu


Farkas a videóban újraépített 73-as számú számítógépet szeretné kiosztani egy újabb rászorulónak, így ha önnek vagy ismerősének szüksége lenne rá, és megfelelnek a feltételeknek, vegyék fel szerkesztőségünkkel a kapcsolatot az arold@centrumnet.hu címünkön.

 

 

  Házikedvenceink veszélyben?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .