Vágányfelújítás a Nagykörúton és az Irinyi József utcában holnapután 09:00 – augusztus 31. 22:00

Péntek este elkezdődik a nagykörúti villamospálya felújítása. Nyár végéig a Boráros tértől a Csepreghy utcáig, illetve a Csepreghy utcától az Üllői útig buszsávot jelölnek ki, akárcsak Budán az Október huszonharmadika utca–Irinyi József utca útvonalon.

A Nagykörúton péntektől tilos parkolni ezen a szakaszon, szombattól a külső sávot csak az autóbuszok vehetik igénybe. A Csepreghy utcát lezárják a József körútnál.

Szombattól a Pál utcából és a Tompa utcából csak jobbra lehet kanyarodni a körútra. A Ferenc körúton az Üllői út irányában a Mester utcánál a forgalmat a villamosvágányra terelik. A Knézich utca egyirányúsága megfordul a Bakáts tértől a Hőgyes utcáig.

Péntek este 9 órától éjfélig, majd szombaton 4 és 7 óra között a 4-6-os villamos csak a Széll Kálmán tér és az Oktogon között jár, a Nyugati pályaudvar és a dél-budai végállomások között pótlóbuszok közlekednek. Szombaton 0 és 4 óra között a teljes vonalon pótlóbusszal utazhatnak.

Szombaton 7 órától a 4-es és a 6-os villamos helyett pótlóbuszokkal lehet utazni a Corvin-negyed és a dél-budai végállomások között. A felújítás idején sűrűbben közlekedik a 2-es villamos és az M4-es metró.

A pótlóbuszok közlekedését segítve több csomópontban áthangolják a jelzőlámpa programokat, ezért munkanapokon a Nagykörúton és az ide vezető utakon torlódásra, hosszabb menetidőre kell számítani, érdemes más útvonalat választani.

Forgalmi változás a Podmaniczky Frigyes tér felújítása miattfebruár 18. 21:00 – augusztus 31. 23:59
Megváltozott a forgalmi rend a Bajcsy-Zsilinszky úton a Dessewffy utcánál felújítás miatt. Az Arany János utcából csak egy sávban lehet kikanyarodni a Bajcsy-Zsilinszky útra. Lezárták a Vadász utcát a Bank utca és az Arany János utca között, illetve a Bank utcát a Bajcsy-Zsilinszky út és a Vadász utca között.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .