Hol a lóvé?

Baranyi Krisztina Facebook oldalán közölte kit szeretne meghallgatni parkolási ügyekben, ha már ügygazdája az ügynek.
Hirdetés

Rovarirtás IX. kerület

„Ügygazdaként csupa parkolási nagyágyú meghallgatását kértem az elmúlt évtizedek parkolási visszaéléseit is feltárni kívánó, a Főváros korrupciós ügyeket vizsgáló bizottságának következő ülésére.
Első körben szeretném meghallgatni többek között
Fürst Györgyöt ( Mszp, Centrum Parkolási Kft vezetője, az első képen szereplő Rolls-Royce Phantom tulajdonosa)
Kupper Andrást, aki a kezdetektől a kezében tartotta a budapesti parkolás jó részét és máig meghatározó szereplője a piacnak, pedig elítélték több tízezer rendbeli parkolási csalás miatt.
A későbbiekben szeretném meghallgatni Csipak Pétert, a Belváros parkolási cégének egykori vezetőjét (a második képen látható Ferrari F430 Spidert használta munkába járáshoz)
Rajtuk kívül kerületi és fővárosi politikusok, parkolásra szakosodott cégek tulajdonosai, vezetői lesznek még a meghallgatottak között.
Célom, hogy kiderüljön, hogyan kerülhetett több tízmilliárdnyi parkolási pénz magánzsebekbe úgy, hogy közben a parkolóhelyek tulajdonosai, az önkormányzatok (kevés kivétellel) rosszul jártak az üzleten.
Milyen szerepe volt ebben a politikának, segítette, könnyítette-e a vállalkozók dolgát?”
Baranyi Krisztina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .