A Kutya párt is szóhoz jut a kerületben

Megosztom

Ferencváros független polgármestere felkérte a kampányban is aktív Döme Zsuzsannát, hogy dolgozzon vele a IX. kerületben.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) adhatja Baranyi Krisztina egyik alpolgármesterét, értesült az Index. Ferencváros független vezetője csütörtökre hívta össze a képviselő-testület alakuló ülését, ahol nemcsak a formális döntéseket hozzák majd meg, de az alpolgármesterekről és tanácsnokokról is szavaznak majd.

Az ellenzéki összefogás és a független polgármester földcsuszamlásszerű IX. kerületi győzelmét követően Baranyi már volt az Index vendége, az interjúban azonban még nem árulta el, hogy kiket jelölt alpolgármesternek. A múlt héten a hvg.hu arról írt, hogy pártpolitikai viták övezik ezt a döntést, az Index azonban úgy tudja, kialakulni látszik egy egyezség a csütörtöki ülésre, így az már biztos, hogy az LMP-s Reiner Roland belsős, főállású alpolgármesteri kinevezése mellett egy külsős, társadalmi megbízatású alpolgármester is segíti majd Baranyi munkáját.

a többit itt olvashatod

 


Megosztom

  Felhívás! Utca takarítás IX. kerület

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .